Secure Your Place On The Masterclass

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

 🚀Isikan Nama, Emel & No. Telefon

Isikan Nama, Emel dan No. Telefon dibawah untuk kami ingatkan anda hari pelancaran kelak. Tawaran Caralisa 2.0 akan dibuka kelak untuk masa terhad sebelum ditutup terus.

Close

Isikan Nama, Emel dan No. Telefon dibawah untuk pendaftaran

Butiran lanjut pelancaran Caralisa 2.0 akan dikirimkan ke emel dan telefon anda dibawah sebaik sahaja dilancarkan. Jadi, pastikan emel dan no. telefon anda tepat.

Close

Promosi Tambahan ini Akan tamat beberapa jam sahaja lagi!

🔥peluang terakhir untuk  diskaun 64% 

caralisa 2.0

Bayar RM99 sahaja (nilai asal  RM277.00 ) untuk pre-order 3 Item Premium iaitu Caralisa Abaya Cardigan 2.0, Bellova Scarf 2 in 1 dan Carano Palazzo.

"Korang punya design MasyaAllah memang meletup! Mar selesa lawa dah jadi favourite kakja dan Hazwani baju Mardinasafiyyahijab ni. Tahniah2 Seriously suka sgt sgt sgttt. kakja doakan Moga bertambah maju dan menarik ramai orang memakai secara syarie. Aamiin."

Heliza Helmi 
Selebriti, Penyanyi dan Pengacara Muslimah

"Ya allah . sangat Cntik . . suka sangat koleksi syari nie. Sebenarnya tasha dah beli 2 koleksi dari MSH maybe Mar tak perasan sebelum nie Hehe"

Tasha Manshahar
Selebriti, Penyanyi dan Pengacara Muslimah

"Thank you! Mar for this beautiful khimar set, made my husband mesmerized when i wore it subhanAllah, p/s May i grt more beautiful sets from your beautiful collection.."

Felixia Yeap (Raisyyah Rania)

FAST ACTION BONUS!

BONUS MISTERI UNTUK 10

 PEMBELI TERAWAL 

Jadi 10 pembeli terawal untuk menerima bonus misteri khas dari kami di Mardina Safiyya.

APA KATA PARA PELANGGAN

 CARALISA 1.0 

Lihat apa kata para pelanggan Caralisa 1.0 untuk sesi Ogos 2019 yang lalu.

"Tak kenal siap puji lawa baju, siap wasap tanya beli mana.."

"..pergi konvo kawan saya, ramai orang tegurrr kenapa baju lawa sangattttt, sampaikan orang yang tak kenal pun puji lawanyaaa baju, beli kat mana ???? Lepastu siapa wasep sayaaa lagiiii katmana beliiiiii pulak tuuu hihihik.."

Fatin Nur Ain

"OMG lembutnya kain. Berbaloi bayar RM99 untuk 3 set tu.."

"..it exceed my expectation. Waktu nak dapat shawl free and palazzo tu x expect Sgt pun sbb ingat kain dia maybe kasar tapi bila buka je parcel OMG lembutnya kain. Suka  sangatttttt. Palazzo tu serious cakap cutting cantik kain lembut, sejuk.."

Fyf96

"My lecturer like wowww cntikknya baju..Beli mana bajuu.."

"..I loveeeee thissss cardigan so muchhhh!!! Fuh first pkai time hari lecturer.. Smua mata memandang kt saya. N rmai sgt yg tnyee psl baju nii.. I pkai pegi kelas.. My lecturer like "wowww cntiknyaaa bajuuuu.. Beli mana".. Rmai2 sgt yg puji baju tuuu....."

Nur Laila

CIRI-CIRI MENARIK PADA

 CARALISA

Kini tampil dengan Bellova Scarf (tudung) berserta pilihan warna yang berpadanan dengan Abaya

Design Abaya Cardigan Stylish

Tampil lebih elegan dengan rekaan abaya inspirasi Turki.

material exclusive dan selesa

Material selesa diimport khas dari luar negara untuk keselesaan berpanjangan.

Butang kayu exclusive

Butang kayu exclusive yang kami perlu tempah khas dari luar negara untuk Caralisa Abaya Cardigan.

Multi Style: Berbagai pilihan gaya yang boleh dilakukan 
dengan Caralisa Abaya Cardigan.

2-in-1 abaya cardigan

Satu-satunya abaya cardigan yang boleh digayakan dua gaya atau lebih.

minimal iron

Mudah dijaga dengan penggunaan material yang minimal iron. Mudah untuk yang kesuntukan masa.

rekaan tangan & metal tag

Efek rekaan tangan seolah-olah memakai handsock

SPESIFIKASI ASAS

 CARALISA 

Caralisa Abaya Cardigan dihasilkan secara khusus dibawah jenama Mardina Safiyya untuk memenuhi keperluan wanita muslimah moden masa kini.

Material                 Premium UAE Como Crepe


Berat                       0.65kg - 1.0kg (ikut saiz)


Saiz                         S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL


Warna                     14 pilihan warna


Aksesori                 MS Metal Tags, Belt


Patuh Etika 

Caralisa Abaya Cardigan dihasilkan menepati etika pemakaian dituntut syarak. 

Stylish Turki

Dihasilkan dan diinspirasikan dari Turki untuk penampilan lebih moden dan stylish. 

Eksklusif 

Penggunaan material berkualiti tinggi diimport khas dari luar negara ntuk keselesaan maksima.

PILIHAN WARNA UNTUK

 CARALISA 2.0

Klik pada setiap warna gambar untuk lihat warna penuh

GOLD

BLACK

DARK BLUE

DARK PURPLE

DUSTY PINK

EMERALD

MINT BLUE

PEACH

PLUMBERRY

SOFT BLUE

SOFT BROWN

SOFT GREY

SOFT PEACH

SOFT PURPLE

PILIHAN WARNA UNTUK

 CARALISA 2.0

Klik pada setiap warna gambar untuk lihat warna penuh

GOLD

BLACK

DARK BLUE

DARK PURPLE

DUSTY PINK

EMERALD

MINT BLUE

PEACH

PLUMBERRY

SOFT BLUE

SOFT BROWN

SOFT GREY

SOFT PEACH

SOFT PURPLE

PILIHAN PAKEJ TERBAIK

 CARALISA 2.0

Pilih Pakej, Warna, Saiz dan Kuantiti, kemudian klik pada Add to Cart.

SOALAN KERAP DITANYA

Sila ambil perhatian, tempahan Caralisa 2.0 adalah tempahan pre-order dan penghantaran akan dilakukan seawal minggu ke-4 bulan November dan selewatnya minggu ke-2 bulan Disember 2019.

Boleh tukar saiz/warna/alamat tak?

Soalan 1

Boleh. Tapi pertukaran mesti dimaklumkan kepada HQ selewatnya 30 Oktober 2019. Selepas dari tarikh tersebut, kami tidak benarkan sebarang pertukaran.

Boleh request warna tudung yang berlainan?

Soalan 2

Buat masa ini kami tidak membenarkan sebarang pertukaran warna untuk tudung Caralisa 2.0. Tudung akan diberikan seiras dengan warna baju atau sama seperti yang dipakai oleh model untuk Caralisa 2.0.

Bila boleh dapat tracking number ya?

Soalan 3

Tracking number akan dimaklumkan ke emel setiap pelanggan Caralisa 2.0 dalam minggu ke-4 bulan November atau selewatnya minggu ke-2 bulan Disember 2019.

Deposit boleh ke?

Soalan 4

Kami tidak menawarkan kaedah deposit untuk Caralisa 2.0. Harap maaf.